Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Business coach Dordrecht

Een business coach helpt je bij je persoonlijke groei als ondernemer. Naast dat een business coach handvatten geeft voor het bereiken van jouw dromen en doelen, geeft hij je een nieuw perspectief en adviezen. Samen met een coach vind je je focus weer terug en leer je out of the box te denken. Ben je op zoek naar een bevlogen business coach Dordrecht? Maak dan kennis met Pieter Gilhuis. Pieter is een coachings expert én ervaringsdeskundige die als doel heeft om jouw verborgen talenten te ontdekken. En uiteraard helpt Pieter je om deze talenten in te zetten op zakelijk gebied.

Business coaching Dordrecht: hoe werkt het?

Voor business coaching Dordrecht gaat Pieter systemisch te werk. Dit houdt in dat er uitgebreid gekeken wordt naar de dynamiek binnen je bedrijf. Nadat we de dynamiek reflecteren, kunnen we de knelpunten aanwijzen en actie ondernemen. Op deze manier herstelt de energie zich en kan je met een nieuwe en positieve instelling aan de slag. Pieter geeft momenteel trainingen in anders communiceren, systemisch verkopen, systemisch salesmanagement en systemisch leiderschap. Daarnaast kan Pieter maatwerk leveren. Tijdens een op maat gemaakte training voor jou en je bedrijf wordt er specifiek gewerkt aan jullie knelpunten en vraagstukken.

Contacteer de coach business Dordrecht

Wil je graag meer informatie over Pieter en zijn werkwijze of heb je een andere vraag? Of wil je direct een gratis systemisch diagnosegesprek over jouw team of organisatie aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan via de website, telefonisch of via de e-mail. Heb je even de tijd? Lees dan op de website alvast wat meer over de achtergrond van Pieter. Daarnaast kun je online de ervaringen van andere mensen met de coaching sessies van Pieter nalezen. Zo krijg je een goed beeld van wie Pieter is en op welke vlakken hij jou kan helpen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.