Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Circulair leiderschap

Heeft u een leidinggevende functie binnen een organisatie, maar bent u niet helemaal tevreden met de manier waarop dit loopt? Heeft u het gevoel dat u aanpassingen moet maken aan uw stijl, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Dan raden wij u aan om eens te kijken bij de verschillende trainingen die Pieter Gilhuis geeft. Gilhuis is een ervaren, gemotiveerde trainer die al vele mensen een andere manier van leiderschap heeft aangeleerd. Neem bijvoorbeeld circulair leiderschap. Dit is een vrij nieuwe methode, die overkomt uit Amerika, en waarbij er van de kracht van een groep wordt uitgegaan.

 

Aan de slag met circulair leiderschap training

Circulair leiderschap is een interessante, vernieuwende manier van leiding geven binnen een organisatie. Bij deze vorm van leiderschap gaat het niet om een baas die standaard de bevelen geeft. Circulair leiderschap gaat namelijk uit van de kracht van de groep om zo tot betere resultaten te komen. Ieder individu binnen een bepaalde groep heeft hier verantwoordelijkheden en heeft zo ook daadwerkelijk het gevoel dat ze van waarde zijn binnen deze groep. Op deze manier motiveer je mensen niet alleen, maar draagt iedereen ook daadwerkelijk bij aan hetzelfde doel. Zo kom je sneller tot de kern en kunnen er eerder prestaties gehaald worden.

 

Een training circulair leiderschap volgen

We vinden het belangrijk om mensen handvatten aan te reiken, zodat ze betere leiders kunnen worden. We gaan bij een circulair leiderschap training uit van de kracht van een groep, maar jij als leider hebt daar een hele belangrijke rol in. Onze training circulair leiderschap is dan ook de moeite waard voor iedereen die graag meer wil weten over deze goede manier van leidinggeven. Schrijf uzelf in voor onze training circulair leiderschap om ook aan de slag te gaan met een manier van leidinggeven waar u niet alleen resultaten mee behaalt, maar die u ook meer inzicht in uw eigen handelen geeft.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.