Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Coachend leiderschap

Ben jij een leidinggevende bij een bedrijf en ben je op zoek naar manieren om hier nog beter in te worden? Zelfs de beste leider kan af en toe nog wel even wat extra sturing en kennis gebruiken om de perfecte leider te worden. Bij Pieter Gilhuis ben je dan aan het juiste adres. We geven namelijk trainingen die gebaseerd zijn op het principe van het coachend leiderschap. Dit houdt in dat jij niet alleen maar de baas bent over je mensen, maar dat je ze daadwerkelijk probeert te sturen en coachen om nog beter te worden in hun werk. Daarnaast ben je er ook mee bezig om van je mensen een echt team te maken.
 

Coachend leiderschap training volgen

Het is belangrijk om bij het leiding geven aan je mensen rekening te houden met een aantal zaken. Je moet mensen kunnen motiveren om hun best voor je te doen, maar ook om steeds beter te worden in wat ze doen. Daarvoor neem je gewoon even een kijkje bij wat Pieter Gilhuis en zijn mede trainers allemaal te bieden hebben. Een training coachend leiderschap helpt jou om nog beter te worden in het vinden van de kwaliteit van je mensen. Je leert doelen te stellen voor je mensen en daarbij ook de beste resultaten te behalen.
 

Meer weten over een training coachend leiderschap?

Als je meer wil weten over onze training coachend leiderschap, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om jou alles te vertellen wat je maar wil weten over onze coachend leiderschap training. Je kunt je via onze website eenvoudig inschrijven voor deze training. Je gaat dan in een klein groepje aan de slag met coachend leiderschap. Dit alles onder begeleiding van een bevlogen trainer die het beste uit jullie naar boven gaat halen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.