Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Coachend leidinggeven

Als leidinggevende is het niet altijd even makkelijk om alles uit je personeel te halen. Per slot van rekening is het zo dat iedereen een eigen manier van aansturen nodig heeft, waarbij je ook moet proberen om van je mensen een echt team te maken. Bij Pieter Gilhuis volg je een training coachend leidinggeven die jou helpt om meer uit je mensen te halen, maar ook uit jezelf. Je kunt pas echt goed leiding geven aan een team als je goed van jezelf weet hoe je in elkaar zit, wat jou drijft en waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet. We helpen jou graag met een coachend leidinggeven training die je op het lijf is geschreven.
 

Wat is een training coachend leidinggeven?

Als je bij Pieter Gilhuis een training coachend leidinggeven volgt, dan leer je hoe je meer gaat bereiken met je team. Je gaat dan bij de training aan de slag met onder andere de verschillende fases van teamontwikkeling, de systemische basiswetten voor een krachtig team, het bekijken van de patronen in je relatie met je team en meer. Na het volgen van onze training coachend leidinggeven werk jij voortaan volgens een helder intern kompas waar je op kunt vertrouwen. Op deze manier kan ook jouw team nog meer op jou en je inzichten vertrouwen. Zo geef je de ontwikkeling van je mensen, maar ook die van jezelf, een enorme boost.
 

Meer weten over onze coachend leidinggeven training?

Als je meer wil weten over onze training coachend leidinggeven, dan raden we je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie op deze website. Je vindt dan een schat aan informatie over coachend leidinggeven en hoe wij jou hierbij gaan helpen. Specifieke vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je graag om met meer energie je werk te kunnen doen en zo nog beter leiding te geven aan je mensen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl