Hand Holding a Plant

 

Coaching:
 

Je hebt bepaalde wensen, vragen, doelen of dromen en je worstelt daarmee of je wilt jezelf uitdagen om verder te groeien, maar weet niet zo goed hoe?
 

Of sta je op een punt in je leven dat je denkt; wat wil IK nu eigenlijk? Dat kan vanuit de privésfeer zijn of vanuit je werkomgeving.

 

 

Werkwijze:
 

Tijdens de sessies ga jij aan de slag met jouw leer- en coachvragen. Het traject bestaat uit een reflectie- en actieproces. Je staat stil bij hoe jouw leven en/of carrière tot nu toe is gelopen, uit welk familiesysteem je komt en wat jouw opvattingen zijn over jezelf, je relaties, werk en de wereld.

Handige en minder handige patronen die jij laat zien in het dagelijkse leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem en/of gebeurtenissen in je leven. Je krijgt inzicht in hoe patronen zijn ontstaan en in stand worden gehouden en zich vertalen in je huidige relaties, je gezin, je werk etc.

Er ontstaan inzichten/bewustwordingen, waardoor er ruimte komt voor groei. Soms moeten moeilijkheden/blokkades en verwerkt worden en plek krijgen, zodat er ruimte komt om in het nu en de toekomst te kunnen kijken.

 

Tijdens het actieproces ga je oefenen met nieuwe strategieën en gedragsalternatieven om zodoende jouw doelen te behalen.

 

De gesprekken vinden plaats in Dordrecht of kunnen op locatie gepland worden. Ook vinden er gesprekken plaats al wandelend dichtbij de natuur. Bij de gesprekken worden alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

 

 

A4470D63-2044-48B3-8819-0454EBC2DEED.png

 

Pieter, 

'Dank voor je vragen, Je wijsheid en je aanwezigheid' 

' Vorige maand had ik het genoegen om vroeg in de ochtend met Pieter op pad te gaan voor een coachings wandeling. Het blijft bijzonder hoe hij met zijn aanwezigheid, het stellen van de juiste vragen en gebruik makend van de inspirerende natuur om ons heen me wederom aan het denken heeft gezet, maar me vooral heeft laten voelen. Voortbouwend op de stappen die ik heb gezet tijdens de Sami pelgrimage is het mooi om blijvend te ontwikkelen en groeien. Ben je op zoek naar een coach voor jou als persoon of misschien voor je team? Ik kan je Pieter van harte aanbevelen'

Je wordt op 4 leeringangen

geprikkeld en uitgedaagd.
Veelal is het ‘hoofd’ dominant en kunnen je

gedachten je op het verkeerde been zetten.


Ik geloof in een gezonde balans tussen

je hoofd, je hart en je buik.

Ik maak gebruik van verschillende modellen, theorieën uit de psychologie, NLP, systemisch werken. Nee, niet door je 80 powerpoints slides te laten zien maar in het moment te gebruiken en om situaties in een theoretisch kader te plaatsen zodat zaken helder worden.

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

De gesprekken worden afgewisseld met (letterlijk) beweging. Wandelen, mountainbiken of kanoën zijn onderdeel van coach trajecten.  Verwacht ook geen bootcamp maar een gezonde afwisseling tussen beweging en stilstaan. 

Ja, emoties, gevoelens.  Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen ontkom je er niet aan hier goed naar te kijken, naar te luisteren en te voelen. Hier huist enorm veel talent wat (nog) niet gezien en gehoord is. Met name door jezelf. 

De stilte opzoeken, met je aandacht bij en in jezelf zijn. Het klinkt eenvoudig maar voor veel mensen een uitdaging. Benieuwd naar wat jou dit kan brengen?

 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

Bedankt voor het versturen!