Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Communicatie training

Communiceren is iets wat iedereen kan. We hebben elke dag wel op de een of andere manier contact met mensen. Het is alleen niet altijd even makkelijk om deze communicatie ook zo goed mogelijk te laten verlopen. Misschien vindt u het wel moeilijk om op professioneel vlak goede communicatie te hebben met klanten of collega's. Of misschien bent u een verkoper en vindt u het moeilijk om de juiste snaar te raken. Hoe u uw communicatie ook zou willen aanpassen, bij Pieter Gilhuis bent u aan het juiste adres voor een communicatie training op maat.

Volg een communicatie workshop bij Pieter Gilhuis

Pieter Gilhuis is gespecialiseerd op het gebied van effectieve communicatie. Bij een workshop van Gilhuis leert u op een andere manier communiceren. Het is dan goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u heeft bij een training van Gilhuis. Hij kan u leren om op een andere, meer effectieve manier te communiceren. Dit is een manier van communiceren die vooral voor verkopers ook buitengewoon nuttig kan zijn. Bij een communicatie workshop van Gilhuis zullen u dan ook de ogen worden geopend. Het is mogelijk om een dergelijke communicatie workshop ook in-house bij uw bedrijf te laten geven.

Meer weten over de juiste communicatie training?

Het is belangrijk om altijd bezig te zijn met het verbeteren van uw communicatie. Zelfs als u een verkoper bent die resultaten behaalt kan het nooit kwaad om eens te kijken wat er nog meer voor mogelijkheden zijn om uw communicatie aan te scherpen. Zo leren wij u onder andere wat het systemisch verkopen precies inhoudt. Een manier van verkopen die zorgt voor nog betere resultaten. Neem vandaag nog contact op met Pieter Gilhuis als u meer wilt weten over de workshops en trainingen die hij geeft. Dit kan via het handige contactformulier dat u elders op deze website terug kunt vinden.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

Leiderschaptraining

- Communicatietraining

- Verkooptraining

- Systemisch teamontwikkeling.