Justice

Training  'Communiceren, maar dan net even anders...' 

Loop je met de gedachte om een training communicatie te organiseren? Stoor je je bijvoorbeeld aan de onderlinge verhoudingen binnen je team? ‘Loopt het niet lekker’ of wordt er niet helder en duidelijk gecommuniceerd. Bijvoorbeeld, wordt er meer over elkaar gesproken dan met elkaar? Wordt er geroddeld? Wordt het lastige gesprek ontweken?

Of wil jij zelf beter en effectiever communiceren? Beter je grenzen aan kunnen geven, meer naar je gevoel luisteren of beter verbinding met jezelf en de ander kunnen maken?

 

Wat er ook speelt, het spreekt voor zich dat dit negatieve gevolgen heeft. Denk aan minder werkplezier, tegenvallende (financiële) resultaten en hoog verzuim. 

De negatieve gevolgen zoals hierboven beschreven, gedoe met betrekking tot de communicatie zijn vaak symptomen. Onze ervaring is dat de oorzaak vaak dieper ligt en dat er iets anders aan de hand is. 

 

Voor wie:

Voor teams en organisaties die de bovenstaande thematiek herkennen en zich hierin willen ontwikkelen. Wil je deze training alleen volgen? Kijk dan even bij de data voor de open inschrijvingen.

 

Wat

In deze training krijg je inzicht in en ga je aan de slag met o.a.:

·     Inzicht in je handige en onhandige communicatie

·     Communicatie vanuit hoofd, hart en buik.

·     Jouw waarden/visie en missie en het effect ervan op je communicatie

·     Communicatie op verschillende niveaus

      Feedback geven en ontvangen met impact.

 

Resultaat​

  • Communicatie volgens krachtige kernwaarden/visie/missie

  • Gedoe en 'conflicten' worden op tijd herkent en in de kiem gesmoord

  • Je kunt communiceren vanuit je hoofd, hart en buik

  • Betere verbinding met jezelf en de ander.

  • Meer plezier en energie

Praktische informatie

Duur: 2 dagen

Deelnemers:
max 8 deelnemers

Locatie:

Dordrecht (outdoor omgeving)

  • Kleine groepen 

  • Bevlogen trainers

  • Humor, diepgang en impact

  • Training – coaching - teamcoaching

Typisch Pieter Gilhuis

Of je nou kiest voor een training of een reis naar Lapland je wordt op

4 leeringangen

geprikkeld en uitgedaagd.
Veelal is het ‘hoofd’ dominant en

kunnen je gedachten je op het

verkeerde been zetten

of je vast zetten.

Wij geloven in een gezonde balans tussen

je hoofd, je hart en je buik.

We maken gebruik van verschillende modellen, theorieën uit de psychologie, NLP, systemisch werken. Nee, niet door je 80 powerpoints slides te laten zien maar in het moment te gebruiken en om situaties in een theoretisch kader te plaatsen zodat zaken helder worden.

De hele dag stil zitten en luisteren. Nee, daar houden we niet  van. Verwacht ook geen bootcamp maar een gezonde afwisseling tussen beweging en stilstaan. Hoe werken deze ‘tegendelen’ eigenlijk jou..?

Ja, emoties, gevoelens.  Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen ontkom je er niet aan hier goed naar te kijken, naar te luisteren en te voelen. Dit blijkt bij veel mensen nog best een klus te zijn. D.m.v. vragen, oefeningen en interventies willen je ‘leren’ hoe je bij je gevoel kunt komen. Hier huist namelijk enorm veel talent wat (nog) niet gezien en gehoord is. Met name door jezelf..

Wellicht haak je af bij het lezen van dit woord.  Dan is de kans groot dat juist spiritualiteit je veel kan brengen. Laat je dus verrassen. Juist in stilte en meditaties kun je het contact met jezelf (her)vinden.

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl