Durf, doe

Trek je stoute schoenen aan. 

Soms moet je niet blijven denken.

Soms moet je gewoon gaan..

Iedereen weet uit ervaring dat het dagelijks leven ons met regelmaat trakteert op storingen, lasten/of gedoe. In wat voor vorm deze zich ook aan dienen, je wordt voortdurend uitgedaagd passende antwoorden te (leren) geven. 

 

Omdat jij je verantwoordelijk voelt en ambitieus bent, wil je leren hoe je een vervolgstap kunt maken en hoe jij je handelingsbekwaamheid als mens kunt vergroten. Je loopt aan tegen- of je herkent belemmerende patronen en je voelt de noodzaak om deze te doorbreken waardoor je fundamentele ontwikkelstappen gaat zetten. 

De workshops hebben als doel om vanuit jouw leervraag, iets los te maken, je in beweging te brengen, iets op gang te krijgen en je de energie en moed te geven om door te pakken! Het is een eerste stap naar...

Workshop Intern Kompas

Als je niet geleefd wil worden door “de waan van de dag”, dan zul je je koers moeten ijken, herpakken of wellicht verleggen. 

Waar leef of werk jij naar toe? Tijdens deze workshop maak je een begin om heel goed naar jezelf te gaan luisteren; niet alleen naar je hoofd maar ook naar je hart en je buik.

 

 

 

Datum: 18 juni en 11 juli

​Locatie: Blauwpoortsplen 13, 3311 AC Dordrecht

Tijs: 09.00 – 12.00 uur.

Kosten: € 69,50,- incl. koffie/thee

Liever in-company?: Neem contact op!

Trainers: Pieter Gilhuis en Wennie Roestenberg 

Workshop Ontdek je (verborgen) Talenten

​De mate waarin jouw functionele petten en persoonlijke ankers ontwikkeld en in balans zijn, bepaalt voor een groot gedeelte jouw relatie met jezelf en die met de ander.

Zaak dus om ze goed op orde te hebben. 

Tijdens deze workshop leer je meer over de “petten en de ankers” en kom je erachter hoe dit in jou werkt en waar er ruimte is voor een nieuwe stap.

Datum: 19 juni en 12 juli

Locatie: Blauwpoortsplen 13, 3311 AC Dordrecht

Tijs: 09.00 – 12.00 uur.

Kosten: € 69,50,- incl. koffie/thee

Liever in-company?: Neem contact op!

Trainers: Pieter Gilhuis en Wennie Roestenberg 

‘Ik vertrouw Pieter wat erg voor mij belangrijk is

Prettig persoon die goed bruggen kan slaan en waarbij zijn onderbuikgevoel vaak klopt’

42675040_1725196417606328_14456915667011

Tjeetje, wat een boeiende inzichten in zo'n korte tijd! Vooral de verschillende petten vond ik echt een Eye-opener. Ook een fijne afwisseling tussen diepgang en humor. Aanrader!

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

Bedankt voor het versturen!