Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Cursus systemisch werken

Ben jij een verkoper die graag nog beter wil worden in zijn vak? Misschien ben je een beginnend verkoper en ben je op zoek naar inzicht in wat je doet en wat je drijfveer is. Als jij een goed beeld hebt van wie je als verkoper bent, dan kom je zelfverzekerder over en zul je merken dat het makkelijker wordt om een verkoop af te ronden. Er is een methode die dit ondersteunt en die heet systemisch werken. Hierbij ga je aan de slag met je vak, maar ook met jezelf, om zo een nog betere verkoper te worden. Bij Pieter Gilhuis volg je een cursus systemisch werken, waarin je alle geheimen van deze methode leert kennen.
 

Aan de slag met cursussen systemisch werken

Als jij een verkoper bent, dan weet je dat het niet altijd makkelijk is om een verkoop tot een goed einde te brengen. Je zou dan aan jezelf kunnen gaan twijfelen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Dat een potentiele koper besluit toch niet tot koop over te gaan, hoeft niets te maken te hebben met jouw kwaliteiten als verkoper. Het is goed om dit in je achterhoofd te houden als je als verkoper aan de slag gaat. Bij onze systemisch werken cursus leren we jou niet alleen een betere verkoper te worden, maar zorgen we er ook voor dat jij jezelf beter leert kennen. Op deze manier sta jij sterker in je schoenen, wat ervoor zorgt dat je zelfverzekerder overkomt als je een verkoopgesprek houdt.
 

Meer weten over een cursus systemisch werken?

Wil je meer weten over wat een van onze cursussen systemisch werken voor jou kan betekenen? Dan is het goed om hiervoor even contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben op het gebied van een systemisch werken cursus. Je gaat hierin aan de slag in een klein groepje, met een bevlogen trainer. Via onze website schrijf je jezelf eenvoudig in voor de cursus.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.