Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Cursus verkoop

Ben jij een ambitieuze verkoper en wil je graag laten zien wat je in je mars hebt? Realiseer je dan dat het verkopen van producten of diensten verder gaat dan alleen maar een goede kennis van wat je te bieden hebt. Je moet een klant overtuigen tot aanschaf over te gaan. Het is daarvoor heel belangrijk om een goede kennis over jezelf te hebben. Pas als je weet wie je zelf bent en wat jij te bieden hebt, zal het je steeds beter afgaan om een verkoop af te ronden. Bij Pieter Gilhuis ben je aan het juiste adres voor een cursus verkoop waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Wij gaan dan bij onze verkoopcursus aan de slag met systemisch verkopen.
 

Wat is systemisch verkopen?

Systemisch verkopen is een manier van verkopen die het hele proces vanuit een andere hoek bekijkt. Bij onze cursussen voor verkoop krijg je om te beginnen uiteraard een goede basis aan kennis op het gebied van verkopen. Maar daarbij geven we je ook meer inzicht in wie jij bent, waarom je zo bent en waarom jij doet wat je doet. Als je een betere zelfkennis hebt, dan herken je steeds meer patronen in jouw manier van denken en doen. Zo kun je jezelf ontwikkelen. Dit heeft dan weer als positief gevolg dat je steviger in je schoenen komt te staan en dat je authentieker over komt op anderen. Zodoende ook op klanten!
 

Schrijf je in voor onze cursus verkoop

Bij onze cursussen verkoop leer je niet alleen maar meer over je vak, maar ook meer over jezelf. Hoe denk jij zelf eigenlijk over sales en over je klanten? Als je hier goed over nadenkt en dit nieuwe inzicht meeneemt, dan zul je merken dat het hele verkoopproces natuurlijk gaat verlopen. Bij de verkoopcursus van Pieter Gilhuis werk je in een klein groepje aan jezelf, met bevlogen trainers die vol humor, diepgang en impact met je aan de slag gaan. Via onze website kun je eenvoudig inschrijven voor een van onze cursussen voor verkoop.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.