Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Dienend leiderschap

Bent u op zoek naar een nieuwe manier van leidinggeven? Heeft u een leidinggevende functie maar heeft u niet het idee dat u hier de resultaten mee bereikt die mogelijk zijn? Dan is het goed om eens te kijken naar een andere vorm van leiding geven. Bij Pieter Gilhuis heeft u de mogelijkheid om meerdere verschillende manieren van leidinggeven te leren kennen. Zo geeft Gilhuis bijvoorbeeld een training dienend leiderschap. Dit is een vorm van leidinggeven waarbij u uzelf helemaal in dienst van uw personeel stelt. Op deze manier komt u eerder tot goede resultaten, doordat de sfeer op de werkvloer prima is.

 

Een dienend leiderschap training volgen

Bij Pieter Gilhuis leert u alles over wat dienend leiderschap inhoudt. Het is een vorm van leidinggeven die uw personeel voorop stelt. Alles wat u doet staat in het teken van het geluk van uw mensen. Als uw mensen gelukkig zijn, dan zult u merken dat de sfeer op de werkvloer beter wordt. Als dit zo is, dan worden de prestaties beter en zal er meer een groepsgevoel ontstaan. Het is hierbij wel heel belangrijk dat u uzelf prettig voelt bij deze manier van leidinggeven. Dienend leiderschap vraagt best wat van de leidinggevende in kwestie, het is dan ook belangrijk dat u zelf goed in uw vel zit. Gilhuis helpt u graag bij zijn trainingen om die balans te bereiken.

 

Inschrijven voor een dienend leiderschap training

Bij een training dienend leiderschap van Pieter Gilhuis kunt u er op rekenen dat u alles leert van deze goede manier van leidinggeven. Het is helemaal niet nodig dat er een leider als baas boven een groep staat. Het is belangrijker ervoor te zorgen dat de mensen die voor u werken het naar hun zin hebben. Als uw mensen met plezier werken, vergroot dit ook uw eigen werkplezier. Meer weten over een training dienend leiderschap van Gilhuis? Neem dan eens een kijkje op onze website, of neem gewoon even contact met ons op om uw vragen te stellen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.