Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Dienend leidinggeven

Ben jij een leidinggevende bij een bedrijf en heb je het gevoel dat jouw manier van leidinggeven niet optimaal is? Wil je graag meer uit je mensen halen, maar ook uit jezelf, en op deze manier van je team een echt team maken? Dan raden wij je aan om je eens te verdiepen in dienend leidinggeven. Dit is een manier van leidinggeven waarbij jij jezelf helemaal in dienst stelt van je mensen. Van hun werkplezier, van hun talenten, van hun inzet… Dit alles om er voor te zorgen dat jij straks leiding geeft over een team dat perfect samenwerkt en dat nog betere prestaties behaalt.
 

Wat houdt dienend leidinggeven precies in?

Misschien vraag je jezelf af wat een dienend leidinggeven training voor nut heeft? Bij onze training leer je precies wat dienend leidinggeven inhoudt. Dit is een vorm van leidinggeven waarbij een leidinggevende er helemaal is voor zijn mensen. Alles wat je als dienend leidinggevende doet, is er op gericht om je mensen zoveel mogelijk van dienst te zijn. Je probeert er aan bij te dragen dat er een beter gemeenschapsgevoel is op de werkvloer en dat jouw mensen persoonlijk kunnen groeien. Maar hiervoor is het wel belangrijk dat jij ook zelf als persoon in balans bent. 
 

Meer weten over onze training dienend leidinggeven?

Bij onze training dienend leidinggeven leer je niet alleen maar wat dienend leidinggeven allemaal inhoudt. We leren je namelijk ook om jezelf beter te leren kennen. Dit is een belangrijk onderdeel van onze dienend leidinggeven training, aangezien je alleen maar een echt goede leider kunt zijn als je ook van jezelf weet hoe je in elkaar steekt. We raden je daarbij aan om eens een kijkje te nemen op onze website als je meer wil weten over onze trainingen. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met je vragen, of je via onze website inschrijven voor een van onze trainingen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.