Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Training familie opstelling Dordrecht en omgeving

U heeft interesse in een familie opstelling? Ook in families loopt niet altijd alles vanzelf. Toch is het van belang om het contact goed te houden. Vaak speelt de communicatie hierbij een grote rol. Willen jullie het een en ander verbeteren of gewoon eens het een en ander onder de loep nemen, volg dan een training bij Pieter Gilhuis. Er is veel mogelijk. We kiezen voor een op maat gemaakte aanpak. Bel of mail gerust als u informatie wilt. Bij deze training is het de bedoeling dat u zich als individu opgeeft. We kijken vooral naar uw plek in het familiesysteem.

 

Familiesysteem belangrijk bij familie opstelling Dordrecht

Ook in uw familie heeft iedereen zo zijn eigen plek. Daarnaast is een ieder verbonden met de ander, onlosmakelijk. Eigenlijk zijn jullie als het ware door lotsverbondenheid met elkaar verstrengeld. Kiest u voor een training in het kader van familieopstellingen, dan kijken we naar de diverse plekken. Waar staat iedereen? Hoe is het om op je eigen plek te staan? Wat betekent het als dat niet het geval is? Het mooie is dat er dan een bepaalde bewustwording optreedt. Dit is te voelen in de ratio, maar zeker ook in het lichaam. Verder komt er potentie naar boven.

 

Voordelen van training in familie opstelling bij Pieter Gilhuis

De training familieopstelling heeft gevolgen voor het leven van elke dag. Als uw plek in dit systeem duidelijk is, dan heeft dit ook positieve effecten op het leven van alledag. Als u goed op uw plek staat in het systeem, dan beweegt u zich ook makkelijker in andere situaties. Zijn er namelijk negatieve patronen binnen het familiesysteem, dan manifesteren deze zich ook op andere gebieden in het leven. Deze familieopstelling vindt plaats zonder de aanwezigheid van de rest van de familie. Zij hoeven niet in dit proces van u betrokken te worden. Uiteraard mag dit wel. Maar het inschrijven is helemaal individueel.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.