Krachtige medewerkers, teams en organisaties die waarden toevoegen. Aan zichzelf, elkaar en de wereld.

We zijn gespecialiseerd in het (bege)leiden van sociale systemen. Tijdens een diagnosegesprek, maken we snel en grondig de belemmerende patronen en systeem dynamieken helder. Vervolgens geven we aan waar de hefbomen tot ontwikkeling zitten en ontwerpen we een maatwerkprogramma. Hiermee kan de stap gemaakt worden die nodig is en in lijn is met de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van je team of organisatie. 

Voor ons is de vraag niet of je een ontwikkelstap kunt maken, maar wat jij, je team en/of organisatie nodig hebben dat je de stap gaat maken.

Neem contact op voor een gratis diagnosegesprek voor je team of organisatie.

.

Of je nou kiest voor een workshop of een reis

naar Lapland je wordt op 4 leeringangen

geprikkeld en uitgedaagd.
Veelal is het ‘hoofd’ dominant en kunnen je

gedachten je op het verkeerde been zetten

of je vast zetten.

Wij geloven in een gezonde balans tussen

je hoofd, je hart en je buik.

We maken gebruik van verschillende modellen, theorieën uit de psychologie, NLP, systemisch werken. Nee, niet door je 80 powerpoints slides te laten zien maar in het moment te gebruiken en om situaties in een theoretisch kader te plaatsen zodat zaken helder worden.

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

De hele dag stil zitten en luisteren. Nee, daar houden we niet  van. Verwacht ook geen bootcamp maar een gezonde afwisseling tussen beweging en stilstaan. Hoe werken deze ‘tegendelen’ eigenlijk jou..?

Ja, emoties, gevoelens.  Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen ontkom je er niet aan hier goed naar te kijken, naar te luisteren en te voelen. Dit blijkt bij veel mensen nog best een klus te zijn. D.m.v. vragen, oefeningen en interventies willen je ‘leren’ hoe je bij je gevoel kunt komen. Hier huist namelijk enorm veel talent wat (nog) niet gezien en gehoord is. Met name door jezelf..

Wellicht haak je af bij het lezen van dit woord.  Dan is de kans groot dat juist spiritualiteit je veel kan brengen. Laat je dus verrassen. Juist in stilte en meditaties kun je het contact met jezelf (her)vinden.

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl