Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Leiderschap trainingen

Ben jij op zoek naar een goede manier om leiding te geven aan je mensen? Heb jij personeel onder je waarvan je het idee hebt dat ze beter zouden kunnen presteren, maar weet je even niet hoe je dat moet bereiken? Neem dan een kijkje bij de leiderschap trainingen die Pieter Gilhuis geeft. Dit zijn trainingen waarbij je meer leert over zo goed mogelijk leidinggeven, maar waar je ook jezelf beter leert kennen. Per slot van rekening kun je pas echt goed leiding geven aan anderen als je ook van jezelf helemaal weet hoe je in elkaar zit.
 

Een training voor leidinggevenden op maat

Bij Pieter Gilhuis ben je aan het juiste adres voor een goede training van een bevlogen trainer. Als jij meer energie en activiteit wil in je team, dan helpt hij je om dit te bereiken. Bij een training leiderschap van Gilhuis ga je aan de slag met je persoonlijke ankers als leider, manager en coach. Je leert de 4 fases van teamontwikkeling kennen, alsmede de 3 systemische basiswetten voor het smeden van een goed team. We bekijken de patronen in de relatie tot je team en werken aan het bouwen van een intern kompas voor je team. Op deze manier heb jij een duidelijker intern kompas en is het makkelijker voor jou om met je leiderschap je team een enorme boost te geven.
 

Meer weten over leiderschap trainingen?

Pieter Gilhuis geeft verschillende leiderschap trainingen. Dit zijn trainingen waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je een nog betere leider wordt voor je team. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje bij de informatie op deze website. Hier leer je meer over wat de trainingen inhouden en hoe jij je eenvoudig in kunt schrijven. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen te stellen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.