Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Life coach Dordrecht

Een life coach helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Dit is niet alleen handig voor mensen die vastlopen in hun dagelijkse leven of op hun werk, maar ook voor mensen die nieuwe inzichten willen of balans willen vinden. Een life coach maakt je bewust, geeft je perspectief en helpt blokkades uit de weg te ruimen. Pieter Gilhuis is een life coach Dordrecht die graag samen met jou aan de slag gaat. Op een creatieve en persoonlijke manier (en met een beetje humor!) begin je samen met Pieter aan het reflectie- en actieproces. Alles met één doel: patronen doorbreken die het bereiken van jouw dromen in de weg staan.

Hoe werkt life coaching Dordrecht?

Tijdens life coaching Dordrecht staan de vragen “wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik” centraal. Om hier achter te komen kijken we naar systemen binnen jouw leven, patronen en gebeurtenissen. Naast dat deze gereflecteerd worden, wordt er actie ondernomen. Bijvoorbeeld door blokkades te verwerken en nieuwe strategieën en gedragsalternatieven uit te testen. Daarnaast is Pieter een echte ervaringsdeskundige die zelf ook veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling heeft besteedt. Hierdoor kan hij jou perfect adviseren en zich inleven in jouw situatie. De life coaching sessies kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Zowel op de locatie van Pieter als bij jou thuis of buiten in de natuur.

Pieter Gilhuis is expert in life coaching Dordrecht

Pieter is een expert op het gebied van coaching. Naast life coaching sessies geeft hij ook business coaching. Door zijn ruime expertise en persoonlijke ervaring, kan Pieter bovendien maatwerk leveren. Zo kan hij zijn training aanpassen aan jouw wensen en knelpunten. Op de website lees je meer over Pieter, zijn trainingen en ervaringen van andere mensen. Voor een gratis diagnosegesprek, om kennis te maken of een vraag te stellen kun je vrijblijvend contact opnemen met Pieter. Je bereikt hem via de website, telefoon of e-mail. Wacht dus niet langer, en begin vandaag nog met werken aan jouw persoonlijke groei.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.