'Het creëren van beweging en bewustwording'

Ik ontmoet zoveel mooie mensen. Mensen met kwaliteiten en talenten. Mensen die zichzelf onnodig klein maken of onnodig groot. Mensen die luisteren naar anderen, maar niet naar zichzelf. Mensen die enorm veel liefde kunnen geven, maar zichzelf vergeten. Mensen die alles weglachen. Mensen die zichzelf overschreeuwen of hun stem te weinig laten horen. Mensen die hun hoofd goed gebruiken, maar hun gevoel compleet negeren of mensen die een verantwoordelijkheid dragen die niet van hen is. Mensen zoals jij en ik. Mensen met een verhaal.

 

Ik word geraakt door de levensverhalen van mensen. De mooie verhalen, de verhalen die onbewust een grote rol hebben gespeeld en de verhalen die ‘er niet mogen zijn’ en zelden gedeeld worden. Het is jouw unieke verhaal dat je heeft gevormd tot de persoon die je nu bent.

 

Dit verhaal heeft ook invloed op je werk. Ik geloof er in dat wanneer je wilt groeien je naast de juiste vaardigheden de meeste impact hebt wanneer je als mens in balans bent en jezelf goed kent. Hierdoor handel je overeenkomstig je waarden en kom je authentiek over wat vertrouwen geeft aan je team, je klanten, je collega's en natuurlijk aan jezelf. 

Ik krijg er enorm veel energie om hierin een faciliterende rol te spelen en te zien dat er zo veel meer talent in de mens zit dan gedacht, overigens vaak gedacht door diezelfde mens......