Onze programma's zijn een combinatie van het ontwikkelen van wie jij bent als mens en je ontwikkeling als professional of leidinggevende. Hoe beter jij in balans bent en jezelf kent hoe beter je ook jouw functie kunt uitoefenen. Naast vaardigheden die je nodig hebt om je vak uit te oefenen ga je ook stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling. We werken gebruik het gedachtengoed van SAMI training, systemisch werk, NLP en diverse andere communicatiemodellen. De praktijk is leidend en we werken ervaringsgericht. Veel beweging dus!


Wil je jezelf uitdagen en onderzoeken welke talenten er nog meer in je schuilen? Met je medecursisten werken aan elkaars ontwikkeling? In een setting waar training, coaching en teamcoaching elkaar voortdurend afwisselen? In een omgeving die anders is dan je gewend bent? 

 

Je wordt op 4 leeringangen geprikkeld en uitgedaagd.
Veelal is het ‘hoofd’ dominant en
kunnen je gedachten je op het verkeerde been zetten. 


Wij geloven in een gezonde balans tussen

je hoofd, je hart en je buik.

We maken gebruik van verschillende modellen, theorieën uit de psychologie, NLP, systemisch werken. Nee, niet door je 80 powerpoints slides te laten zien maar in het moment te gebruiken en om situaties in een theoretisch kader te plaatsen zodat zaken helder worden.

De hele dag stil zitten en luisteren. Nee, daar houden we niet  van. Verwacht ook geen bootcamp maar een gezonde afwisseling tussen beweging en stilstaan. Hoe werken deze ‘tegendelen’ eigenlijk in jou..?

Ja, emoties, gevoelens.  Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen ontkom je er niet aan hier goed naar te kijken, naar te luisteren en te voelen. Dit blijkt bij veel mensen nog best een klus te zijn. D.m.v. vragen, oefeningen en interventies willen je ‘leren’ hoe je bij je gevoel kunt komen. Hier huist namelijk enorm veel talent wat (nog) niet gezien en gehoord is. Met name door jezelf..

Wellicht haak je af bij het lezen van dit woord.  Dan is de kans groot dat juist spiritualiteit je veel kan brengen. Laat je dus verrassen. Juist in stilte en meditaties kun je het contact met jezelf (her)vinden.

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl