Justice

Trainingen

42675040_1725196417606328_14456915667011

 

Wil je jezelf uitdagen en onderzoeken welke talenten er nog meer in je schuilen? Of loop je tegen bepaalde dingen aan je (werkende)  leven? Schrijf je dan in voor een van onze trainingen. We hebben passie voor ons vak en zijn erop uit om deelnemers inzichten te geven en te handelen vanuit een (hoger) bewust (zijn). 

We werken volgens de filosofie van Systemisch Werken, Theorie U, NLP en andere communicatiemodellen. De praktijk is leidend en we werken ervaringsgericht. Je bent welkom.
 

Anders communiceren

doorzichtig bestand.png
Justice

Systemisch Werken

doorzichtig bestand.png
kiwi.jpg

Systemisch Leiderschap

doorzichtig bestand.png
Buddhists Praying

Geloof niet alles wat je denkt. - Eckhart Tolle

Je wordt op 4 leeringangen geprikkeld en uitgedaagd.
Veelal is het ‘hoofd’ dominant en
kunnen je gedachten je op het verkeerde been zetten. 


Wij geloven in een gezonde balans tussen

je hoofd, je hart en je buik.

We maken gebruik van verschillende modellen, theorieën uit de psychologie, NLP, systemisch werken. Nee, niet door je 80 powerpoints slides te laten zien maar in het moment te gebruiken en om situaties in een theoretisch kader te plaatsen zodat zaken helder worden.

De hele dag stil zitten en luisteren. Nee, daar houden we niet  van. Verwacht ook geen bootcamp maar een gezonde afwisseling tussen beweging en stilstaan. Hoe werken deze ‘tegendelen’ eigenlijk in jou..?

Ja, emoties, gevoelens.  Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen ontkom je er niet aan hier goed naar te kijken, naar te luisteren en te voelen. Dit blijkt bij veel mensen nog best een klus te zijn. D.m.v. vragen, oefeningen en interventies willen je ‘leren’ hoe je bij je gevoel kunt komen. Hier huist namelijk enorm veel talent wat (nog) niet gezien en gehoord is. Met name door jezelf..

Wellicht haak je af bij het lezen van dit woord.  Dan is de kans groot dat juist spiritualiteit je veel kan brengen. Laat je dus verrassen. Juist in stilte en meditaties kun je het contact met jezelf (her)vinden.

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl