SAMI-Pelgrimages

(persoonlijk) leiderschap reizen in Lapland

In samenwerking met SAMI-training organiseren we de pelgrimages. Een pelgrimage is een zevendaagse, intensieve training persoonlijk leiderschap. Vijf van de zeven dagen breng je door in het noorden van Zweden. Drie daarvan in de wildernis, zonder enige verbinding met de buitenwereld. Een prachtige kans om individueel te werken aan persoonlijk leiderschap en collectief aan organisatie- en teamontwikkeling.

Kijk voor meer informatie:

PHOTO-2019-04-01-11-49-56.jpg

Pelgrimage data 2020

 

WINTERPELGRIMAGE 1

7-daagse training:

Dag 1:   14 februari

Dag 2-6: 18 maart t/m 23 maart

Dag 7:    1 mei

 

Winterpelgrimage 2

7-daagse training:

Dag 1:   14 februari

Dag 2-6: 25 maart t/m 30 maart

Dag 7:   2 mei

 

ZOMERPELGRIMAGE 1

7-daagse training:

Dag 1:   25 april

Dag 2-6:   11 t/m 15 juni

Dag 7:   17 juli

 

HERFSTPELGRIMAGE 1

7-daagse training:

Dag 1:     20 juni

Dag 2-6: 3 t/m 7 september

Dag 7:     16 oktober

 

HERFSTPELGRIMAGE 2

7-daagse training:

Dag 1:   1 juni

Dag 2-6: 10 t/m 14 september

Dag 7:   17 oktober

"De pelgrimage ervaring staat na deze dagen zeker in mijn top drie wat betreft levenservaringen. Een mooie kans die mijn werkgever mij heeft geboden. Hier ben ik ze meer dan dankbaar voor. Een klein beetje geromantiseerd vertrok ik richting Zweden. Ik dacht het komt wel goed er wordt vast goed voor ons gezorgd:-). Bij aankomt en uitleg over de dagen, werd mij al snel duidelijker wat ons te wachten stond. Het romantische was snel verdwenen en maakte plaats voor (lichte) spanning van het onbekende. Het hele weekend ben ik uitgedaagd, mezelf keihard tegengekomen, diep moeten gaan, moeten dealen met de natuur en het primitieve, maar vooral heel veel geleerd. Het is het allemaal meer dan waard geweest. Mijn kern wat mij weerhoud van bepaalde zaken, is mij duidelijk geworden. Dit is waanzinnig gaaf en gaat mij nog heel veel brengen. Onder begeleiding van Servaas en Pieter heb ik mij vertrouwd en veilig gevoeld. Ze hebben vakwerk geleverd. Iedereen die openstaat voor reflectie en een reis naar binnen,  kan ik de Pelgrimage meer dan aanraden"

"Deelgenomen aan een prachtig Persoonlijk Leiderschap Pelgrimage in Lapland. Met 8 'mede reizigers' getrokken door deze laatste wildernis van Europa. Geraakt worden door de levensverhalen van elkaar rondom het kampvuur. Gesprekken voeren die 'echt' ergens over gaan. Mooi om te ervaren hoe kwetsbaarheid leidt tot verbinding en het belang van de juiste balans tussen hoofd, hart en buik"

Neem contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

Bedankt voor het versturen!