Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Cursus systemisch werken organisatie

Voor een cursus systematisch werken ben je bij Pieter Gilhuis aan het juiste adres. Het kan zijn dat jij een verkoper bent. Heb je de ambitie om nog beter te worden in je vak dan je nu al bent? Het kan zijn dat je een startend verkoper bent. Zoek je naar inzicht in je manier van werken? Ben je eigenlijk op zoek naar wat nu precies echt jouw drijfveer is? Dit kan heel belangrijk zijn als je werkt als verkoper. Weet jij goed wie je bent, dan heb je meteen een hele andere uitstraling. Je komt dan zelfverzekerd over en je zult zien dat dit heel positief uitwerkt op het contact dat je hebt met klanten. Bij ons kun je een cursus volgen waarbij je dit leert. Deze cursus systematisch volgen leert je precies hoe het werkt.

 

Het nut van een cursus organisatie systemisch werken

Een cursus systemisch werken organisatie lijkt je een goed plan voor jouw bedrijf? Zijn jouw werknemers redelijk effectief in hun werk, maar is er verbetering mogelijk? Deze cursus gaat je vast en zeker veel voordeel opleveren. Als de mensen in jouw organisatie meer kennis krijgen over zichzelf en over hun diepere drijfveren, dan maken ze absoluut een stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Pieter Gilhuis verzorgt deze cursussen ook op locatie. Vraag geheel vrijblijvend informatie bij ons aan. Je kunt hiervoor ons handige contactformulier gebruiken.

 

Contact opnemen voor cursus organisatie systemisch werken

Wil je meer weten over deze cursus? Zou je deze methode graag inzetten voor jou als persoon of voor je gehele organisatie? Neem dan zeker contact met ons op. Wij vertellen je dan precies wat de opties zijn die wij je bieden. De mensen uit jouw organisatie zullen aan de slag gaan in kleine groepjes. Bij Pieter Gilhuis weet je zeker dat je te maken hebt met een gepassioneerde trainer. Je kunt jouw organisatie inschrijven via onze website. Heb je vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.