paraplu.jpg

Training 'Systemisch Sales en Accountmanagement'

INLEIDING

Je bent al een aantal jaren aan de slag als salesprofessional. Om zover te komen, heb je hard gewerkt en de nodige salestrainingen gevolgd. Je haalt je doelstellingen en je klanten zijn over het algemeen tevreden. Je kent je vak, maar je merkt dat de tijd rijp is voor meer uitdaging, voor grotere of meer complexere trajecten of misschien wel het coachen van collega's?

 

Het kan ook zijn dat je merkt dat jouw klanten andere, hogere eisen/verwachtingen hebben, vergeleken met toen je begon als verkoper. Om daar professioneel en passend op te kunnen inspelen, wil jij jezelf ontwikkelen. Je bent klaar voor de volgende stap, en je bent je ervan bewust dat je deze volgende stap alleen kunt maken als je een stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling. Want jíj bent uiteindelijk het instrument waar je mee werkt. Hoe beter jij in balans bent en jezelf kent, hoe succesvoller je kunt zijn in je functie.

 

SYSTEMISCH ACCOUNTMANAGEMENT

De training Systemisch accountmanagement geeft je meer inzicht in wie jij bent, en waarom jij bent zoals je bent en doet zoals je doet. Door meer zelfkennis leer je, met betrekking tot jouw functie, de patronen in je manier van denken en doen te herkennen en deze, waar nodig, verder te ontwikkelen. Naast deze persoonlijke inzichten ontwikkel je nieuwe observerende en analyserende vaardigheden om een bekwame en professionele gesprekspartner te zijn.

 

INHOUD

Wil jij deze volgende stap maken als professional? Van vakman naar specialist? Ben je bereid hiervoor naar jezelf te kijken? Ook wanneer het spannend wordt?
Tijdens de training Systemisch accountmanagement krijg je inzicht in:

 

 • de invloed van je autobiografie op jouw werk.

 • jouw handige en onhandige patronen, en hoe deze patronen je relatie met je klant kunnen versterken of verzwakken.

 • de drie functionele petten (leider, manager, coach) en je persoonlijke ankers in relatie tot sales.

 • hoe jij over sales, commercie, de markt en klanten denkt. Klopt je visie en jouw overtuigingen nog?

 • systemisch stakeholdermanagement.

 


RESULTAAT

Na afloop van de training heb jij jouw persoonlijke saleskompas opgesteld. Dit kompas geeft je richting en houvast, en gaat je helpen om je doelstellingen te behalen. Je kunt schakelen tussen de drie functionele petten, waardoor je beter in staat bent aansluiting te vinden bij je klant. Je kent jezelf goed en je bent een meester in het maken van verbinding zonder daarbij jezelf of je doel uit het oog te verliezen. Ook heb je stappen gemaakt op het gebied van behoefte analyseren, advies geven, en het beheren en uitbouwen van relaties.

Praktische informatie

Duur:
2 dagen + coach gesprek van 1,5 uur

Deelnemers:
max 8 deelnemers


Locatie:

Dordrecht

 

 • Kleine groepen 

 • Bevlogen trainers

 • Humor, diepgang en
  impact

 • Training – coaching -
   teamcoaching

Typisch Pieter Gilhuis

Of je nou kiest voor een training of een reis naar Lapland je wordt op

4 leeringangen

geprikkeld en uitgedaagd.
Veelal is het ‘hoofd’ dominant en

kunnen je gedachten je op het

verkeerde been zetten

of je vast zetten.

Wij geloven in een gezonde balans tussen

je hoofd, je hart en je buik.

We maken gebruik van verschillende modellen, theorieën uit de psychologie, NLP, systemisch werken. Nee, niet door je 80 powerpoints slides te laten zien maar in het moment te gebruiken en om situaties in een theoretisch kader te plaatsen zodat zaken helder worden.

De hele dag stil zitten en luisteren. Nee, daar houden we niet  van. Verwacht ook geen bootcamp maar een gezonde afwisseling tussen beweging en stilstaan. Hoe werken deze ‘tegendelen’ eigenlijk jou..?

Ja, emoties, gevoelens.  Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen ontkom je er niet aan hier goed naar te kijken, naar te luisteren en te voelen. Dit blijkt bij veel mensen nog best een klus te zijn. D.m.v. vragen, oefeningen en interventies willen je ‘leren’ hoe je bij je gevoel kunt komen. Hier huist namelijk enorm veel talent wat (nog) niet gezien en gehoord is. Met name door jezelf..

Wellicht haak je af bij het lezen van dit woord.  Dan is de kans groot dat juist spiritualiteit je veel kan brengen. Laat je dus verrassen. Juist in stilte en meditaties kun je het contact met jezelf (her)vinden.

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

Bedankt voor het versturen!