kiwi.jpg

Training 'Systemisch verkopen'
Voor ambitieuze, commerciële starters

INLEIDING

Je staat aan het begin van je (sales)carrière en bent ambitieus. Je weet dat je nog de nodige kennis en vaardigheden kunt gebruiken, en volop kneepjes van het vak kunt leren. Maar je weet ook dat jij, en alleen jij, de persoon bent die het meeste invloed heeft op een succesvolle verkoop. Dus naast kennis over je product of dienst, de markt en de klant, is kennis over wie jij bent essentieel om aan de verwachting van de klant te kunnen voldoen. Je verkoopt tenslotte allereerst jezelf …

 

SYSTEMISCH VERKOPEN

De training Systemisch verkopen geeft je in de eerste plaats een gedegen basis van vaardigheden om je vak uit te oefenen. Daarnaast krijg je meer inzicht in wie jij bent, en waarom jij bent zoals je bent en doet zoals je doet. Door meer zelfkennis leer je patronen in je manier van denken en doen herkennen en deze, waar nodig, verder te ontwikkelen. Hierdoor kom je steviger in je schoenen te staan, en kom je authentiek over, wat een positief effect heeft op de relatie met je klant en dus op het behalen van je doelstellingen.

 

INHOUD

Tijdens de training Systemisch verkopen krijg je inzicht in:

 • En ga je aan de slag met de gebruikelijke (en een aantal ongebruikelijke) tools en vaardigheden m.b.t. acquisitie en het verkoopgesprek.

 • De invloed van je autobiografie op jouw werk.

 • Jouw handige en onhandige gedrag.

 • de drie functionele petten (leider, manager, coach) en je persoonlijke ankers in relatie tot sales.

 • Hoe jij over sales, commercie, de markt en klanten denkt en hoe je deze kennis integreert in je gesprek met je klanten.

 

RESULTAAT

Na afloop van de training, heb jij jouw persoonlijke saleskompas opgesteld. Dit kompas geeft je richting en houvast. Hierdoor stel je andere vragen, ben je onderscheidend en versterk je de relatie met je klant. Je hebt inzicht in je handige en onhandige patronen. Je hebt verschillende vaardigheden en een visie ontwikkeld, die nodig zijn om klanten te vinden en te behouden. Naast kennis heb je jouw intuïtie verder ontwikkeld en je gebruikt deze in je gesprekken met de klant.

Praktische informatie

Duur:
2 dagen + coach gesprek van 1,5 uur

Deelnemers:
max 8 deelnemers

 

Locatie:

Dordrecht 

 

 • Kleine groepen 

 • Bevlogen trainers

 • Humor, diepgang en
  impact

 • Training – coaching -
   teamcoaching

Typisch Pieter Gilhuis

Of je nou kiest voor een training of een reis naar Lapland je wordt op

4 leeringangen

geprikkeld en uitgedaagd.
Veelal is het ‘hoofd’ dominant en

kunnen je gedachten je op het

verkeerde been zetten

of je vast zetten.

Wij geloven in een gezonde balans tussen

je hoofd, je hart en je buik.

We maken gebruik van verschillende modellen, theorieën uit de psychologie, NLP, systemisch werken. Nee, niet door je 80 powerpoints slides te laten zien maar in het moment te gebruiken en om situaties in een theoretisch kader te plaatsen zodat zaken helder worden.

De hele dag stil zitten en luisteren. Nee, daar houden we niet  van. Verwacht ook geen bootcamp maar een gezonde afwisseling tussen beweging en stilstaan. Hoe werken deze ‘tegendelen’ eigenlijk jou..?

Ja, emoties, gevoelens.  Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen ontkom je er niet aan hier goed naar te kijken, naar te luisteren en te voelen. Dit blijkt bij veel mensen nog best een klus te zijn. D.m.v. vragen, oefeningen en interventies willen je ‘leren’ hoe je bij je gevoel kunt komen. Hier huist namelijk enorm veel talent wat (nog) niet gezien en gehoord is. Met name door jezelf..

Wellicht haak je af bij het lezen van dit woord.  Dan is de kans groot dat juist spiritualiteit je veel kan brengen. Laat je dus verrassen. Juist in stilte en meditaties kun je het contact met jezelf (her)vinden.

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

Bedankt voor het versturen!