Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Training coachend leidinggeven

Ben jij een leidinggevende bij een bedrijf en wil je graag beter worden in het motiveren van je mensen? Dan is het goed om eens een kijkje te nemen bij de trainingen die Pieter Gilhuis geeft. Dit zijn trainingen die er op zijn gericht om nog beter leiding te kunnen geven aan je mensen. Per slot van rekening is het zo dat mensen beter functioneren op hun werk als ze goed in hun vel zitten. Mensen willen uitgedaagd worden en laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben. Coachend leiderschap is hier een perfecte methode voor. Als een echte coach train je dan je mensen om alles uit zichzelf te halen.
 

Aan de slag met een coachend leiderschap training

Als je bij Pieter Gilhuis trainingen coachend leiderschap volgt, dan mag je er op rekenen dat je training krijgt van een bevlogen trainer. Iemand die jou graag helpt om alles uit je mensen te halen en er voor te zorgen dat er op de werkvloer een fantastische team spirit ontstaat. Om dit te kunnen bereiken is het echter wel belangrijk dat je ook meer over jezelf te weten komt. Misschien ben je soms onzeker over jouw werk als leidinggevende, maar dat is geen probleem. Zolang jij weet hoe je zelf functioneert, waarom jij de dingen doet zoals je ze doet en een duidelijk intern kompas hebt, kun jij perfect leiding geven.
 

Meer weten over onze trainingen coachend leiderschap?

Als je meer wil weten over onze trainingen coachend leiderschap, dan nodigen we je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier hebben we alle informatie klaarstaan die je maar nodig kunt hebben om met coachend leiderschap aan de slag te kunnen. Schrijf je in voor een training coachend leidinggeven als jij ook wil dat je mensen optimaal presteren en met plezier naar hun werk gaan. Sterker nog: als jij zelf ook optimaal wil presteren en wil genieten van je werk! Met een coachend leiderschap training van Pieter Gilhuis kun je dit bereiken.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.