Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Professionele training organisatie opstellingen

Als je op zoek bent naar een organisatie opstellingen training, dan ben je bij Pieter Gilhuis aan het juiste adres. Deze training is opgezet om beweging en bewustwording te creëren. De oprichter van deze cursussen heeft een passie om meer uit het leven van mensen te halen. Iedere persoon heeft zo zijn of haar eigen levensverhaal. Die spelen een grote rol in je leven. Bewust of onbewust. Het kan jullie organisatie veel voordeel opleveren als jullie iets doen met deze verhalen. Ze hebben namelijk zeker ook invloed op de manier van werken. Mensen zijn productiever en komen meer in hun kracht als ze in balans zijn met zichzelf. Daarvoor is het belangrijk om jezelf goed te kennen. Dan handel je volgens je eigen waarden en ben je authentiek. Neem contact op als je denkt dat dit ook iets kan zijn voor jouw organisatie.

 

Gespecialiseerde trainingen organisatie opstellingen

Voor een training organisatie opstellingen moet je bij Pieter Gilhuis zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van deze trainingen. Het begeleiden van diverse sociale systemen is absoluut onze expertise. Heb je interesse? Neem zeker vrijblijvend contact met ons op. We starten altijd met een verkennend gesprek. We proberen dan de verschillende patronen en systemen in kaart te brengen. Vervolgens stellen we een programma op. Dit wordt geheel voor jullie organisatie op maat gemaakt. De visie, de kernwaarden en de doelstellingen van jullie organisatie staan hierbij centraal. Het is eventueel ook mogelijk om de training op jullie locatie te verzorgen.

 

Ontwikkelstap maken door organisatie opstellingen training te volgen

Als het gaat om trainingen organisatie opstellingen, weten wij zeker dat ook jullie nog stappen kunnen zetten. Dat is voor ons absoluut geen vraag. Het is wel van belang om te inventariseren wat de voorwaarden zijn. Wat is er voor jullie organisatie nodig om een ontwikkelstap te kunnen maken? Vraag vandaag nog een diagnosegesprek aan bij. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Gebruik het contactformulier om informatie bij ons op te vragen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.