Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Training persoonlijk leiderschap

Met een training persoonlijk leiderschap van Pieter Gilhuis leer jij meer over wat er allemaal mogelijk is met het leidinggeven bij een bedrijf. Er zijn heel veel verschillende vormen van leidinggeven waar jij je mee kunt onderscheiden als leider. Bij ons kun je een training persoonlijk leiderschap volgen. Als persoonlijk leider sta je dicht bij je mensen. Je bent geen leider die boven zijn of haar personeel staat, maar doet alles wat je doet juist in dienst van de mensen die voor je werken. Zo creeer je een aangename werksfeer waar mensen goed in gedijen. Het is hiervoor wel belangrijk dat je ook jezelf beter leert kennen.
 

Een persoonlijk leiderschap training van Pieter Gilhuis

Bij Pieter Gilhuis ben je aan het juiste adres voor een training op maat. De trainingen persoonlijk leiderschap worden in kleine groepjes gegeven, met een bevlogen trainer die jullie alles leert over persoonlijk leiderschap en de vele voordelen hiervan. Om een goede, persoonlijke leider te zijn, moet je ook goed weten hoe jij zelf functioneert. Waarom doe jij bepaalde dingen op de manier waarop jij ze doet? We vinden het heel belangrijk om jou daar meer over te vertellen. Pas als je een goed beeld hebt van jezelf, is het mogelijk om met zelfvertrouwen leiding te geven. Op deze manier is het makkelijker om je mensen te motiveren en stimuleren.
 

Meer weten over onze trainingen persoonlijk leiderschap?

Als jij meer wil weten over wat onze trainingen precies inhouden, dan vertellen wij je daar graag meer over. Neem gewoon even contact met ons op om je vragen met ons door te nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze website, waar we meer informatie over onze verschillende trainingen voor je klaar hebben staan. Het is ook mogelijk om je via onze website in te schrijven voor een van onze trainingen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.