Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Training persoonlijke ontwikkeling

Ben jij een leider die wel eens twijfelt aan zijn of haar capaciteiten? Geef jij leiding aan een team maar heb je het gevoel dat dit niet altijd even soepel verloopt? Deze twee zaken houden natuurlijk verband tot elkaar. Als je niet lekker in je vel zit als leider, dan zul je ook merken dat het leidinggeven minder goed gaat. Je mensen zullen moeite hebben om je te accepteren als leider en het teamgevoel is ver te zoeken. Met een training persoonlijke ontwikkeling van Pieter Gilhuis kun je hier aan werken. Gilhuis heeft een persoonlijke ontwikkeling training ontwikkeld waarmee jij ervoor zorgt dat jouw kwaliteiten als leider echt tot hun recht komen.
 

Trainingen persoonlijke ontwikkeling volgen

Als trainer ontmoet je een groot aantal verschillende soorten mensen. Mensen die kwaliteiten en talenten hebben, maar die deze niet allemaal op dezelfde manier laten zien. Sommige mensen doen zich beter voor dan ze zijn, andere mensen verstoppen juist hun talenten achter een hoge muur. Toch heeft iedereen het in zich om een goede leider te zijn. Ben jij leider bij een bedrijf en heb je het gevoel dat je hierin niet optimaal presteert? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden en verschillende trainingen die Gilhuis je te bieden heeft.

 

Meer weten over onze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben namelijk uitgebreide informatie over onze verschillende trainingen voor je bij elkaar gezet. Neem deze eens op je gemak door om meer te weten te komen over wat jij allemaal te bieden hebben. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Inschrijven voor een van onze trainingen persoonlijke ontwikkeling is heel eenvoudig te doen via onze website.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.