Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Training systemisch werken

Pieter Gilhuis is een expert op het gebied van systemisch werken. Dit is een methode waarbij je niet alleen maar meer leert over je vak, maar ook over jezelf. Als jij beter weet hoe je zelf in elkaar zit, dan kom je sterker in je schoenen te staan en kun jij je werk beter uitvoeren. Dit is vooral heel belangrijk als je voor je beroep verkoper bent. Per slot van rekening zal een klant niet snel tot een aankoop overgaan bij een verkoper die onzeker overkomt. Ben jij een verkoper met een authentieke uitstraling, dan heb je al gelijk een enorm pluspunt ten opzichte van andere verkopers. Wij helpen je graag om je authentieke zelf te vinden.
 

Trainingen systemisch werken

Met een systemisch werken training word jij een betere verkoper. Bij een dergelijke cursus van Pieter Gilhuis krijg je in de eerste plaats gedegen kennis over het vak van verkoper. Dit is natuurlijk ook altijd belangrijk als je een goede verkoper wil worden. Maar daarnaast krijg je bij een training systemisch werken ook meer inzicht in jezelf. Waarom ben jij de persoon die je bent? Waarom doe jij de dingen zoals jij ze doet? Als je meer zelfkennis hebt, is het mogelijk om de patronen in je denkwijze te ontdekken. Zo kun je deze patronen dan ook weer verder ontwikkelen en er op die manier voor zorgen dat je nog beter wordt als verkoper.

 

Meer weten over onze systemisch werken training?

Als jij meer wil weten over wat systemisch werken allemaal precies inhoudt, dan zorgen wij ervoor dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt. Je kunt hier natuurlijk even voor op onze website kijken, maar je mag ook altijd contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Doe dit gewoon even via de mail of bel ons. Inschrijven voor een van onze trainingen systemisch werken is ook heel eenvoudig. Hiervoor kijk je gewoon even op onze website, waar je een inschrijfformulier ziet staan. We hopen snel met jou aan de slag te kunnen gaan bij een systemisch werken training.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.