Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Training verkoop

Ben jij een verkoper die het gevoel heeft dat het hele proces van verkoop en acquisitie nog wel wat soepeler kan? Dan is het goed om eens te overwegen een training te volgen op dit gebied. Bij Pieter Gilhuis ben je dan aan het juiste adres. Gilhuis geeft je namelijk een training die anders is dan de standaard verkooptrainingen die je elders kunt volgen. Gilhuis gaat namelijk niet alleen maar in op manieren om sneller en beter te verkopen, maar vooral ook op hoe jij als persoon een betere verkoper kunt worden. Hierbij krijg je meer inzicht in jezelf en hoe jij nadenkt over je werk als verkoper.

 

Een unieke training voor verkoop

Met deze trainingen voor verkoop en acquisitie krijg je natuurlijk zicht op de beste manier om een verkoop af te ronden. Het is in de ogen van Gilhuis echter net zo belangrijk om een beter inzicht in jezelf te krijgen. Wat vind jij nou belangrijk als verkoper? Waarom doe jij de dingen zoals jij die doet? Als je hier meer inzicht in hebt en de patronen begint te zien, dan wordt het voor jou makkelijker om als verkoper aan de slag te gaan. Je kunt jouw eigen patronen dan ook beter ontwikkelen. Onze verkooptraining werkt volgens een methode die systemisch verkopen wordt genoemd. Een systeem dat perfect werkt en altijd resultaten oplevert.

 

Meer weten over onze trainingen voor verkoop?

Als je meer wil weten over onze training voor verkoop, dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons op te nemen met je vragen. We beantwoorden deze vragen graag voor je en maken dan gelijk een afspraak met je wanneer jij bij ons een training komt volgen. Je kunt er ook voor kiezen om online in te schrijven voor een van onze trainingen voor verkoop. Bij onze verkooptraining werk je in een klein groepje, met een bevlogen trainer. Je zult merken dat je hier snel meer opsteekt over zowel het verkoopproces als jezelf.
 

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

Leiderschaptraining

- Communicatietraining

- Verkooptraining

- Systemisch teamontwikkeling.