Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Waarden gedreven leiderschap

Wil jij de manier waarop je leiding geeft aan je team aanpassen? Heb je het gevoel dat je meer uit je mensen kunt halen, maar ook uit jezelf? Pieter Gilhuis is een trainer die meerdere verschillende trainingen geeft voor leiders die hier beter in willen worden. Neem bijvoorbeeld een training op het gebied van waarden gedreven leiderschap. Dit is een vorm van leiderschap die voortkomt uit een duidelijk beeld dat jij voor ogen hebt over welke waarden belangrijk zijn. Mensen worden op deze manier gedreven om een eigen bijdrage te leveren aan wat echt goed is.
 

Een training waarden gedreven leiderschap volgen

De waardengedreven leiderschap training van Pieter Gilhuis leert jou om de normen en waarden die jij belangrijk vindt in je leiderschap te verwerken. Op deze manier geeft je zogezegd ook meer waarde aan je team, en meer waarde aan de manier waarop jij leiding geeft. Het is een vorm van leiderschap die de mensen in jouw team net dat beetje extra geeft. Mensen nemen op deze manier iets mee uit hun werk dat heel waardevol is en waardoor ze nog meer kunnen groeien in hun werk, maar ook als mens. 
 

Meer weten over waarden gedreven leiderschap?

Als jij meer wil weten over waarden gedreven leiderschap en wat een training waarden gedreven leiderschap allemaal precies inhoudt, dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. Je leest hier meer over de trainingen die Pieter Gilhuis geeft en hoe jij je eenvoudig in kunt schrijven voor een van deze trainingen. Je kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen om je vragen over onze waardengedreven leiderschap training aan ons te stellen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.