Waar wil jij naar toe groeien? 

Trainingen

A strong seedling growing in the center

De nieuwe generatie verkoop 
en leiderschap trainingen

Ben jij er klaar voor?

Incompany

Networking Event

Liever een op maat gemaakt programma in eigen huis?

Wil je een gratis brainstormsessie over team en leiderschapsontwikkeling binnen je organisatie? 
Neem contact op.

De SAMI- pelgrimage is een zevendaagse, intensieve (persoonlijk) leiderschap training waarvan 5 dagen in Zweeds Lapland.

   Pelgrimages 2019     

Workshop verkoop

Je bent een verkoper die aan het begin staat van een mooie carriere. Je houdt van je vak, maar je merkt wel dat je het soms nog lastig vindt om een verkoop daadwerkelijk af te ronden. Het is dan goed om hier in een workshop mee aan de slag te gaan. Vaak richten deze workshops zich echter alleen maar op het verkopen. Dit, terwijl er ook andere aspecten zijn die meetellen. Wij hebben een workshop verkoop voor je klaarstaan waarmee jij stappen in de goede richting neemt. Bij onze workshop leer je namelijk niet alleen maar meer over het verkoopproces, maar ook over jezelf. En dat is voor een verkoper informatie van onschatbare waarde.

 

Workshops verkoop volgens het systemisch verkopen principe

Bij Pieter Gilhuis volg je een verkoopworkshop die volgens het principe van het systemisch verkopen werkt. Dit houdt dat je niet alleen maar meer leert over verkopen, maar ook over hoe jij zelf in elkaar zit. Dit lijkt misschien minder relevant, maar het is juist van groot belang om hier ook kennis over paraat te hebben. Als jij namelijk beter weet hoe jij zelf denkt en waarom je bepaalde beslissingen neemt, dan is het mogelijk om dit ook te verwerken in je werk. Je staat steviger in je schoenen en komt voor je klanten een stuk authentieker over, aangezien je over goede zelfkennis beschikt.

Meer weten over onze workshops voor verkoop?

Neem eens een kijkje op de website van Pieter Gilhuis om meer te weten te komen over de cursussen die door hem en zijn bevlogen trainers gegeven worden. In een intensieve workshop kom jij meer te weten over jezelf en over wat er belangrijk is voor jou als verkoper. We werken bij een workshop altijd in een klein team, om het je mogelijk te maken dat je de materie goed tot je neemt. Meer weten over onze verkoopworkshop? Neem dan gewoon even contact met ons op om je vragen aan ons te stellen.

Pieter Gilhuis werkt o.a. samen met: 

Neemt contact met mij op

Telefoon nummer: 06-38745390    /     Email: pieter@pietergilhuis.nl  

-

Leiderschaptraining

-

Communicatietraining

-

Verkooptraining

-

Systemisch

-

teamontwikkeling

.